Dacă valorile tale sunt Integritatea, Simplitatea, Creșterea și Inovarea și dorești să faci parte din una dintre companiile de top din București, atunci de ce nu ni te alături?

Cine sintem noi?

Unison Engine Components București, parte a General Electric Aviation, oferă oportunități pentru studenți anul III & IV TCM si IMC care doresc să ia contact in mod direct cu procesele de prelucrari mecanice, inspectie si control si prelucrare prin electroeroziune. Compania are ca obiect de activitate producția de piese și componente destinate industriei Aeronautice.

Ce ne dorim?

Ne dorim să venim în contact cu tinerii profesioniști, să identificăm împreună cu ei noi idei și noi direcții de dezvoltare.

Esti curios sa afli ce skill-uri iti poti dezvolta?

Ei bine, in cadrul colaborarii cu noi studentii isi pot dezvolta cunostintele teoretice si practice cu privire la diferite procese de productie, schițe și detalii de subansamble, sisteme de asigurare a calității – AS 9100, realizarea planului de operații, baze de date și noțiuni de programare MUCN.

Ce oferim?

Oportunități de dezvoltare profesională prin contactul cu un mediu extrem de competitiv cum este cel al Industriei Aeronautice. Oportunități de a veni in contact cu o cultură organizațională solidă și de a cunoaște oameni care fac parte din comunitatea G.E. În plus, pe lângă cele de mai sus, este bine de știut faptul că toate eforturile vor fi recompensate pe măsură.

CV-ul poate fi trimis la adresa de E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 15.04.