Centrul de Antreprenoriat UPBizz demarează a treia ediție a proiectului „FII Antreprenor”, prin care studenții UPB au ocazia să își dezvolte abilitățile antreprenoriale.

Programul „Fii Antreprenor” face parte dintr-un demers amplu prin care UPBizz și-a propus să contribuie la dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul studenților UPB, dar și la promovarea culturii antreprenoriale la nivel de universitate.

 

Activitățile proiectului

 

  • CURS DE ANTREPRENORIAT Planul de afacere este coloana vertebrală a oricărui business de aceea, prima activitate din proiect este organizarea cursului de antreprenoriat. Studenții vor învăța să dezvolte și să structureze un plan de afacere competitiv, dar și cum să expună ideea într-un mod eficient, trecând prin domenii cheie, necesare oricărui antreprenor aflat la început de drum.
  • SESIUNI DE MENTORAT În cadrul etapei de mentorat studenții, alături de mentori, vor putea dezvolta proiectele cărora le-au bus baza în cadrul cursului de antrepenoriat, perfecționându-și planul pentru concursul de idei de afaceri. Vor fi alături de ei cadrele didactice din UPB care s-au alăturat echipei noastre în calitate de mentori.
  • CONCURS DE IDEI DE AFACERI, Finalul proiectului aduce cu sine concursul de idei de afaceri dedicat celor 50 de studenți implicați în program. Concursul pune la dispoziție 3 premii a câte 2000 de lei, câștigătorii concursului fiind aleși în baza unui regulament transparent și nediscriminatoriu, de către un juriu format din membrii proiectului.

 

Beneficii:

 

  • Cursul de antreprenoriat din cadrul „Fii Antreprenor 3.0” este acreditat de Autoritatea Națională de Certificări. 50 de studenți vor fi certificați în urma unui examen prin intermediul căruia vor obține o diplomă recunoscută la nivel național.
  • Fiecare participant va beneficia de o bursă în valoare de 400 de lei. Bursele vor fi acordate studenților care s-au înscris cu dosarul complet în cadrul programului.
  • Concursul de idei de afaceri pune la dispoziție 3 premii a câte 2000 de lei, pentru cele mai bune idei prezentate în fața juriului. Fiecare participant va avea la dispoziție un minut să convingă juriul că ideea lui merită unul din cele trei premii.
  • Link către pagina dedicata proiectului, unde pot vedea regulamentul si perioadele de inscriere: https://antreprenoriat.upb.ro/fii-antreprenori-3-0/