Avem deosebita plăcere să vă invităm la un eveniment pe tema Inovației în Automotive organizat de către Groupe Renault România, Luni, 18 noiembrie 2019, ora 10.00, cu intervenția dlui. Christophe Dridi, Director General Groupe Renault România, și a dlui. Alexander Simionescu, Manager General al Renault Technologie Roumanie. Vă așteptăm în Amfiteatrul din sediul nostru, Renault Bucharest Connected, str. Preciziei, nr. 3G, Sector 6, București.

Invitația vi se adresează dvs. în calitate de partener educațional, colegilor dvs. care doresc să participe, dar și studenților Universității pe care o reprezentați.

 

Agenda evenimentului:

10:00 - 10:05

Welcome speech Maria Pătrășescu, Director Comunicare Internă

10:05 - 10:20

Automotive innovation panel & Q&A: Christophe Dridi, Director General Groupe Renault România, Alexander Simionescu, Manager General Renault Technologie Roumanie, Valerie Bara, Manager General Adjunct Renault Technologie Roumanie. Moderator: Maria Pătrășescu.

10:20 - 10:45

InnovaTwizy case study panel & Q&A: Transilvania University of Brașov students and professors demo 360 rotation & Twizy Contest 2020 launch. Moderator: Ciprian Marinescu, Șef Proiect Cercetare și coordonator Twizy Contest

10:45 - 10:55

Drive Your Future 2020 program. PresenterLaura Drăguțu, Specialist Relații Școli și Universități

10:55 - 11:00

Group photo

 

De peste 15 ani Groupe Renault România susține sistemul de educație din România prin parteneriatele pe care le avem cu cele mai importante universități din țară. Împreună am reușit să evoluăm și să dezvoltăm curricula universitară pentru învățământul tehnic, am organizat și sponsorizat concursuri și competiții pentru studenți astfel încât aceștia să fie familiarizați cu noile tehnologii din industrie.

 

O astfel de competiție este Twizy Contest, care s-a derulat pentru prima oară în 2019. Provocarea lansată studenților din 50 de țări a fost de a-și folosi creativitatea pentru a găsi soluții pentru viitorul mobilității folosindu-se de platforma Twizy. În Romania au fost înscrise 7 echipe de studenți din universități partenere:

- Universitatea Transilvania din Brașov: 3 echipe, dintre care 2 au câștigat în etapa națională locurile I si II

- Universitatea Politehnica București: 2 echipe, dintre care una a câștigat locul III

- Universitatea din Pitești: 1 echipă

- Universitatea Valahia din Târgoviște: 1 echipă

 

Echipa de la Universitatea Transilvania din Brașov care a câștigat locul I în etapa națională, s-a calificat la etapa internațională care a avut loc în Paris, unde a obținut titlul Best Prototype.

 

În acest context, ne-am bucura dacă ați participa alături de noi la acest eveniment, în care se vor avea loc discuții despre inovații, vom lansa provocarea Twizy Contest 2020 și programul de stagii Drive Your Future 2020, la care dorim să se înscrie cât mai mulți studenți din Universitățile pe care le reprezentați.

 Vă rugăm să ne confirmați participarea până vineri, 15 noiembrie 2019, ora 16.00.

În cazul unui răspuns afirmativ, vă rugăm să ne transmiteți lista participanților, cadre didactice și studenți, în vederea asigurării accesului în clădire.

Dacă veniți cu mașina, vom avea nevoie și de numărul/numerele de înmatriculare pentru a asigura accesul în parcare.

 Persoana contact UPB: Conf.dr.ing. Bogdan Abaza, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..