Informare: până pe 17 iunie 2024, se efectueaza inscrierile pentru proiect antreprenorial la o nouă ediție a sesiunii de mini-granturi, în cadrul programului Junior Achievement (JA) Universitatea Antreprenorială, aflat la a patra ediție și derulat cu susținerea Romanian-American Foundation.

      Universitățile participante pot obține mini-granturi pentru implementarea activităților educaționale pe teme antreprenoriale și de inovare cu studenții, conform criteriilor din regulament. Aplicațiile se redactează în limba engleză, folosind template-urile puse la dispoziție de organizatori și se trimit electronic la adresa lacramioara.octavian@jaromania.org

       Sesiunea de mini-granturi face parte din programul Universitatea Antreprenorială, dezvoltat din 2016 de Junior Achievement România și susținut financiar de Romanian-American Foundation.
Programul include diferite componente care contribuie la pregătirea profesorilor și studenților în domeniul antreprenorial, prin accesul gratuit la resurse de învățare practice în programul internațional JA Start-UP, Incubatorul Național BizzFactory™, care la cererea facultății se echivalează cu practica studenților.

      Mai multe detalii despre calendarul sesiunii curente de mini-granturi pentru proiecte, criteriile de eligibilitate și pașii de parcurs pentru aplicații sunt disponibile la:  https://jar.ro/universitatea-antreprenoriala