digital-twin-351x205
Digital Twin este o companie românească și oferă soluții de dezvoltare digitală a produsului
Digital Twin oferă produse și servicii profesioniste și un parteneriat responsabil pentru 
digitalizarea totală a proceselor de proiectare şi fabricaţie.
Servicile firmei se adresează companiilor din industriile auto și celor producătoare de echipamente industriale care doresc să își dezvolte produsele sau să își optimizeze procesele, înțeleg adevăratul potențial inovativ al specialiștilor din cadrul lor și vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții tehnologice.Digital Twin este partener Siemens Digital Industry Software specializat automotive în România.
Adresa: Bd. Mircea Voda nr.24, Bucuresti, 030667
Contact: +40726785368 / +40723610259
Email: 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Websitehttps://www.digitaltwin.ro/

Compania Digital Twin a fost desemnată de către Siemens ca fiind „Cel mai bun partener în regiunea Europa Centrală și de Est”, în cadrul evenimentului „European Partner Leadership Summit (EPLS2019)”.
Echipa este formată din specialiști cu peste zece ani de experiență în domeniu, care au implementat cu succes soluții durabile pentru numeroase companii
În același timp, Digital Twin investește în dezvoltarea comunității de specialiști prin oferirea celui mai important blog de dezvoltare a produsului din România, unde reunește știri despre inovații și bune practici din domeniu.
O altă activitate, care vine să crească standardele profesionale și să încurajeze competitivitatea în România, este portatul de Training NX gratuit al companiei.
Adresa: Bd. Mircea Voda nr.24, Bucuresti, 030667
Contact: +40726785368 / +40723610259
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: https://www.digitaltwin.ro/