logo

Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 13 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte. 

Contact
Adresa:   Floreasca Park, Sos. Pipera nr. 43, Corp A, etaj 3, sector 2, Bucuresti
Telefon: +40 21 207 57 00
Email:    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: https://www.saint-gobain.ro/

    

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. 

Acceseaza: Prezentarea Grupului Saint-Gobain si Prezentarea Grupului Saint-Gobain din România pentru mai multe informatii. 

Click aici pentru a afla ce oportunitati ai.


Contact
Adresa:   Floreasca Park, Sos. Pipera nr. 43, Corp A, etaj 3, sector 2, Bucuresti
Telefon: +40 21 207 57 00
Email:    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: https://www.saint-gobain.ro/