47673952

EXCENT DEFI ROMANIA, filiala locala a Grupului Excent - grup de origine franceza, cu o prezenta internationala in continua expansiune (Franta, Maroc, USA) - este specializata in servicii de inginerie, proiectare, consultanta tehnica si managementul afacerilor in procesul industrial. 

Societatea este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2000, ceea ce i-a permis crearea unei retele solide de clienti si parteneri in diverse sectoare de activitate : Aeronautica, Automobile, Naval, Feroviar, Energie.

Proiectele dezvoltate – « la cheie » - integrand toate etapele tehnice de Proiectare, Conceptie, Proces, Asistenta in Productie, Formare,  isi datoreaza succesul calitatii serviciilor oferite,  optimizarii costurilor si identificarii variantelor tehnice cu valoare adaugata.  

Compania activeaza pe piata romaneasca – ca si pe cea internationala (Rusia, China, UK, Germania, Cehia, Italia, Belgia, India) avand ca obiectiv sa isi consolideze pozitia in calitate de societate de referinta in sectorul proiectarii si serviciilor de inginerie, punand la dispozitia clientilor si partenerilor acesteia un "know-how" si o expertiza tehnica la standarde internationale.

 

Contact

Website: https://www.excent.fr/en/home/
Adresa: Etaj 1. Bulevardul Regiei 6B, București 060204, București 060204

Phone: 031 730 9390